Det inhemska företaget Molok erbjuder en modern och effektiv avfallshanteringslösning. Den omfattande produktfamiljen anpassar sig till många behov. Molok Oy har under snart 30 år expanderat till ett internationellt företag vars produkter är kända över hela världen. Systemet som spar miljön, kostnader och tid används dagligen av miljoner människor. Mer än 150 000 produktenheter är i användning i olika bostadskulturer.

Målet med den centraliserade bildbanklösningen var att minska antalet tunga e-postmeddelanden och marknadsföringens roll som gatekeeper för kommunikationsmaterial.

Moloks återförsäljare är globala och företaget ville öka sin proaktivitet inom marknadsföring. Med aktuella kommunikationsmaterial som är centraliserade till ett webbläsarsystem har återförsäljare direkt tillgång till material oavsett tid och plats.

Lösningen har reducerat det kontinuerliga e-postflödet. Nu har marknadsföringsteamet tid att fokusera på att hålla materialet uppdaterat och skapa nya marknadsförings- och försäljningskampanjer.

Molok är också angelägen om att utveckla sina lösningar och har erbjudits egna, till produkten anpassade funktioner.

Kund

Molok

Publikation

5/2017

Projekt

Mediebank