Spara tid och frigör resurser

Integrera ImageBank
med andra system

ImageBank kan integreras i valfritt gränssnitt i kundens system med hjälp av Rest API. Vi implementerar eller hjälper till med integrationer. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna!

ImageBank säkerställer maximal hantering av digitala tillgångar som en del av en PIM- eller ERP-lösning


Dra nytta av ImageBanks avancerade mediehanteringsfunktioner för att hantera produktbilder och metadata och integrera dem med din PIM- eller ERP-lösning.

demo-attachment-1291-Group-10048

ImageBank kan användas som en del av Headless-stacken

Använd ImageBank i headless-lösningar som ett molnbaserat system för tillgångshantering. Genom API:et får du flexibilitet, kraft och smidighet i hanteringen av tillgångar. Hantera bilder och tillgångar i ImageBank med metadata, gör nödvändiga konverteringar och ladda upp via API till din implementation.

Tillgångar direkt från gränssnittet för att generera datablad och produktkataloger


Undrar du hur du kan centralisera hanteringen av bilder för produktblad och produktkataloger? ImageBanks API kan erbjuda en lösning även för detta. Assets kan konverteras från ett bildformat till ett annat och automatiserade bildformat som skapas från den ursprungliga filen kan levereras via gränssnittet till den slutliga produkten.

ImageBank automatiserar skapandet av innehåll för en webbplats eller e-handelssajt

Utnyttja API-gränssnittet för att automatisera publiceringen av produktbilder och bilagor till en webbutik eller webbplats. Metadatahantering kan göras i ImageBank och filer hämtas via gränssnitt till den digitala tjänsten.

Färdiga plugins att använda

Logo_akeneo

Dra nytta av ImageBanks avancerade mediehanteringsfunktioner för att hantera produktbilder och metadata och integrera dem med PIM. Tillgångarna kommer att vara direkt synliga på Akeneos produktkort.

540px-WordPress_logo.svg

Via WordPress kan du bläddra bland mappar och filer i ditt mediebibliotek. Den fil som hämtas från mediabanken sparas i WordPress mediabibliotek för vidare användning på din webbplats.

azure_AD-G-logo

Användare kan identifieras via AD, så det finns inget behov av att logga in separat för dessa användare – en AD-inloggning är tillräcklig. Implementeringar som stöds är Microsoft Azure AD, Google SSO och ADFS+SAML 2.0.

Om du skaffar ImageBank specifikt för att komplettera tillgångshanteringen i andra system, observera att du också får en fullfjädrad mediabanksapplikation utan extra kostnad.

demo-attachment-264-Group-9279
Case

Produktbilder från ImageBank direkt till Kalevalas B2B-onlinebutik

Kalevala använder ImageBank API-gränssnittet för att automatisera publiceringen av sina produktbilder i sin B2B-onlinebutik. Bilderna hanteras med sina metadata i ImageBank.

INTEGRATIONER OCH API

Activedirectory_logo
ACTIVE DIRECTORY
(Azure AD, ADFS+SAML 2.0)
sso-logo
GOOGLE SSO
540px-WordPress_logo.svg
WORDPRESS
Logo_TYPO3
TYPO3
Logo_akeneo
AKENEO PIM
googlecloudvisionocr-2022-06-14 11-58-22
GOOGLE VISION AI
DB_logo_RGB
DREAMBROKER
file-1453
X-ARCHIVE (Sähke2)
api-icon-3
API (JSON)
sharepoint-logo@2x
SHAREPOINT
onedrive
ONEDRIVE
(Excel, Word, PPT)
ppt_to_word
WORD JA POWERPOINT (På kommande)
Wordmark_blue_RGB
DRUPAL (På kommande)
YouTube_Logo_(2013-2017).svg
YOUTUBE (På kommande)
Adobe_Corporate_logo.svg
ADOBE (På kommande)

Börja optimera dina dataflöden nu.