Case-exempel

Vi är stolta över var och en av våra kundlösningar.

Kommentarer från våra kunder

Det är bra att alla foton, videor, mallar, affischer osv. finns på samma webbplats. Mediabanken är lätt att använda. Det är bra att man kan söka efter bilder med hjälp av nyckelord eller under definierade kategorier. Du kan också dela bilder och filer med tredje part, t.ex. en kommunikationsbyrå, och slippa e-poststrul eller krånglet och långsamheten med att ladda upp stora filer till t.ex. externa delningstjänster
Maria Malila
Chef för kundmarknadsföring
ImageBank gav bäst valuta för pengarna för våra behov när vi jämförde de olika tjänsterna. Vi ville ha en lösning som var tillräckligt lätt, men tillräckligt robust när det gäller metadata.
Riikka Hänninen
Designer
En fungerande mediabank som är öppen för alla hjälper till exempel livsmedelshandlare att marknadsföra sina produkter, eftersom de fritt kan hämta våra offentliga produktbilder från vår bildbank. De bildpaket som vi sammanställer för medierna har också hjälpt oss att marknadsföra våra nya produkter. Användarna är vana vid att plocka och skicka bilder via varukorgen, och det behövs ingen separat utbildning i hur man använder bildbanken.
Johanna Kemppinen
Marknadsdirektör